Galetes de mantega

TEMPS DE DURACIÓ per la recepta de Galetes: 50 minuts

DIFICULTAT: Mitjana

D’aquesta recepta de Galetes obtindrem 6 racions.

Recepta de galetes

Ingredients:

  • 200 grams mantega pomada (tova a temperatura ambient)
  • 120 grams de sucre
  • 280 grams de farina de blat
  • 1 culleradeta essència de vainilla

Preparació:

  1. En un bol vam començar barrejant la mantega amb el sucre. Recordeu que la mantega ha d’estar a temperatura ambient per poder treballar bé amb ella. Barregem.
  2. En un cop barrejat, afegim la culleradeta d’essència de vainilla.
  3. Continuem amb la farina que passarem per un colador abans d’incorporar-la al bol. Barregem.
  4. Ara és moment de donar-les forma. Quan ho tinguem tot preparat, les cobrim amb paper film i ho fiquem a la nevera durant 1 hora més o menys. A partir d’aquí, el que farem serà “tallar rodanxes” d’1 cm més o menys i enfornem.
  5. Les posem en una safata de forn tallades i les posem al forn a 180º durant uns 11-12 minuts. En el moment que veiem que es comencen a daurar les vores, les traiem. Si veieu que estan tovetes no les deixeu més perquè si es refreden s’endureixen. Així que no ens hem de preocupar si toquem alguna i la veiem tova.

Recepta de tiramisúRecepta de crema catalana

©️ by Postres Artesanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.