Torró de xocolata

TEMPS DE DURACIÓ per la recepta de Torró: 20 minuts més 30 de repòs per solidificar el torró.

DIFICULTAT: Fàcil

D’aquesta recepta de Torró obtindrem una tauleta gruixuda o dos finetes.

Recepta de torró

Ingredients:

  • 150 gr de xocolata negra
  • 125 gr de xocolata amb llet.
  • 50 gr de mantega de porc (l’ideal és utilitzar mantega de cacau, però és més complicat d’aconseguir i també menys econòmica, i amb la de porc el resultat és molt bo).
  • 70 gr d’arròs inflat tipus Xoco Krispies (són uns cereals dels que es mengen en l’esmorzar a base d’arròs inflat xocolatejat)

Preparació:

  1. Posa en un bol les xocolates trossejades i la mantega de porc.
  2. Introdueix el bol al microones durant un minut a potència màxima, treu el bol i remou el contingut amb una cullera o espàtula.
  3. Torna a introduir-ho al microones un altre minut, treu-lo i remena’ho tot de nou. Si encara no s’ha fos tot pots posar el bol uns segons més al microones, però no et passis de temps perquè si cremes la xocolata amargarà tota la barreja, és molt millor anar a poc a poc.
  4. Quan estigui tot més o menys fos, remou amb una cullera de cuina fins que la barreja sigui homogènia.
  5. Afegeix a la barreja l’arròs inflat i torna a barrejar bé, que l’arròs quedi perfectament impregnat.
  6. S’aboca en un motlle rectangular per torró (o en 2 si vols obtenir dues tauletes menys gruixudes) tota la barreja, però si no tens motlle, no et preocupis! Es pot utilitzar un brick de llet. Simplement has de col·locar-lo en horitzontal i tallar la tapa de dalt, ja tens el teu motlle!
  7. Posa-ho a la nevera i refrigera-ho almenys un parell d’hores, encara que d’un dia per l’altre està moltíssim més ric.
  8. Ho treus del motlle quan ho vagis a servir, i llest! Pots mantenir-lo embolicat en paper d’alumini o en algun recipient tancat, i depenent de la temperatura ambient podràs tenir-lo fora de la nevera.

Recepta de waffles

©️ by Postres Artesanes

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.